Service

 

Servicepakketten

U kiest voor een kwalitatief hoogwaardige scootmobiel. Om veilig en vertrouwd op pad te kunnen blijven gaan is het raadzaam om uw scootmobiel door een specialist regelmatig te laten onderhouden.

Scootmobiel Huis biedt u een drietal servicepakketten aan: Basis, Uitgebreid en het Optimaal servicepakket. Zo heeft u veel keus en de mogelijkheid het pakket te kiezen met onderdelen die voor u belangrijk zijn.

Voor het jaarlijkse onderhoud wordt éénmaal per jaar uw scootmobiel opgehaald. In onze werkplaats wordt door een scootmobielspecialist uw scootmobiel zowel mechanisch, elektrisch als softwarematig grondig geïnspecteerd en preventief onderhouden. Tijdens deze uitgebreide onderhoudsbeurt krijgt u de beschikking over een vervangende scootmobiel zodat u altijd mobiel blijft!

Scootmobiel Huis biedt de mogelijkheid om uw servicepakket uit te breiden met een WA verzekering voor slechts € 3,00 per maand. Deze scootmobiel WA verzekering is wettelijk verplicht!

Hieronder vindt u een overzicht van de servicepakketten.
Vragen, bel onze klantenservice tel.:085-3034828.
 

Specificaties

Basis
€ 8.95 p.m.

Uitgebreid
€ 13,95 p.m.

Optimaal
€ 24,95 p.m.

Hulp bij pech onderweg

Locatiemelding

Reparatiedienst¹

Lekke band²

Vervangende scootmobiel

Onderhoud

¹   Indien buiten garantie worden onderdelen en arbeid met een minimum van 30 minuten in rekening gebracht.
²   Kosteloze reparatie inclusief nieuwe binnenband. Buitenbanden worden apart in rekening gebracht.

Inbegrepen, vraag naar de voorwaarden

Niet inbegrepen, mogelijkheid om deze dienst af te nemen, vraag naar de voorwaarden

 

Verlengde garantie 

De garantie kan bij aankoop van de scootmobiel direct verlengd worden tot 36 of 48 maanden. De verlengde garantie geldt niet op accu's en andere aan slijtage onderhevige onderdelen. 

De verlengde garantie kan alleen in combinatie met het Optimaalpakket worden afgesloten.

 

Maatwerk 

De scootmobiel kan geheel naar uw wens door onze technische dienst aangepast worden. De garantie blijft na aanpassing van toepassing.

 

Tevredenheidgarantie 

Na aankoop heeft u 30 dagen de mogelijkheid de scootmobiel om te ruilen voor een ander model in dezelfde of hogere prijsklasse. Dit geldt voor de standaard modellen, zonder aanpassingen. Eventuele beschadigingen en gebruikerssporen worden in rekening gebracht.

 

Scootmobieltraining

Mocht u zich onzeker voelen in het verkeer of over het gebruik van de scootmobiel, kan u deelnemen aan de landelijke scootmobieltrainingsdagen of privétrainingen.